21 Nisan, 2007

.......

ImageChef.com - Create custom images


ImageChef.com - Create custom images





11 yorum:

  1. Merhaba,

    Bir arkadaşımın taviyesiyle sayfanızı gördüm. Elinize sağlık...20 yıldır otostopla gezmeniz de takdire şayan gerçekten, maşallah:)

    Ben de sizi yeni açılan bir gezi sitesinden, www.geziyorumlari.com adresindeki Gezi Yorumları'ndan haberdar etmek istedim. Gezip, gorup bildiklerinizi bizimle de paylasirsaniz seviniriz.

    Selamlar,
    Serkan

    YanıtlaSil
  2. Merhaba,
    Etrafda herkesin tekdüzeleştiğini düşündüğüm, yok mu şöyle bize dünyayı baska bi açıdan gösterecek biri dediğim anda sitenizi farkettim ve izlenenlerime aldım.. izleniyorsunuz yani..:)
    geçmişe dönük bütün yazılarınızı eşimle birlikte okuduk, sizin 1 gece bodrumda kalmak için 10 saat yolculuk mu yaptınız? sorusuna verdiğiniz cevap ve seyahatlerinizde amacınızın sadece gitmek, görmek olduğunu, primitive de seyahat edilebileceğini göstermeniz bizi çok etkiledi.. doğru ya, parayı bastırdığınızda herkes herseyi yapabilir, keyif elde varken bile azla bunu becerilmek olsa gerek...
    nice seyahatlere sandaletli doktor...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Dr.Bora Bilgin bey,sizi bir yemek blogunda"bir bakin gitmis kadar olacaksiniz"diyen blogcu hanimin tavsiyesi üzerine tikladim!Hic aklima gelmemisti nekadar gec kalmisim,böyle bloglarin varligini arastirip bulmaya...Ben bende degilim suan,dünya benim etrafimda dönüp durmakta dün geceden beri!Sizide esiniz ve o cok seker oglunuzuda cok ama cok sevdim,herseyden öncesi tabi fotograflariniz,görsellliginiz,anlatiminiz,herseyiyle bence mükemmel...Gitmis kadar oldum,gitmeye cekindigim yerleri görerek,hissederek...Avrupa soguk,insanlarda öyle,daha sicak insanlar ariyordum,sizinle tanistigima nekadar sevinsem az gelir.Saglicakla kalin efendim...Almanya'dan Melda Acar.

    YanıtlaSil
  4. merhaba bora bey

    demek şu an sri lankadasınız resimleri dört gözle bekliyorum

    funda

    YanıtlaSil
  5. selamlar
    blogunuza sık aralıklarla göz atmaktayım .uzun zamandır yeni bir yerin gezi yazısını okumanın özlemi içindeydim. srilanka ise hiç aklıma gelmemişti. güzel.şahane resimlerle süsleyeceğiniz ve nefis anlatımınızla hazırlayacağınız yeni yazınızı merakla bekliyorum.sağlıkla ve keyifle gezin .sizin yazılarınızla öğrendiğim yerleri bir gün ben de gezebilirim diye hayal ediyorum şimdilik.

    YanıtlaSil
  6. Biliyordum zaten. Diğer blogda yok olduğunuzda, bu bloga yeni yazılar ve yani fotoğraflar gelecek demektir. Sabırsızlıkla bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  7. Bu güzel sözler yazma konusundaki tüm tembelliğimi kırıyor. Üşenmeyip yorum bırakan herkese çok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  8. Bir arkadasimin blogundan size ulastim, ve dun aksam saat 3'e kadar okudum, okudukcada okumak istedim :) Cok ilginc yerlere gitmissiniz ve cok guzel yazmissiniz. Sri Lanka ve Zanzibar'a kesinlikle gitmek istiyorum simdi... Benim hayalimde birde Guney Amerika var oralarda gitmeyi dusunuyormusunuz eminim sizden kopya cekmek cok iyi gelirdi :) Yazilarinizin kesinlikle devamini bekliyoruz :)

    YanıtlaSil
  9. Haftalar sonra Sri Lanka'nın devamını yazmak için bilgisayar başına oturduğumda yorumunuzu gördüm, teşekkür ederim, Güney Amerika herkesin hayali ama ne yazık ki bizim memlekete uzak ve ters düşüyor. İnşallah diyelim...

    YanıtlaSil
  10. yeniden merhaba,komisyon konusun da şaka yaptım.

    güle güle

    YanıtlaSil
  11. Merhaba,
    Ben BAL'dan seni hatırladım ve blogunu çok beğendiğimi yazmak istedim.Bir arkadaşımla konuşurken adını anarak blogunu tavsiye etti. Ben ve eşim de oldukça çok yer gezdik ama paylaşmak konusunda eksik kalmışız. Güney Amerika uzak diyen dostumuza insanları o kadar bize yakın ki mesafenin önemi kalmıyor demek isterim. 2005 yazında Gençlik festivaline Venezüela'ya gittik ve ne muhteşem bir ülke olduğunu gördük.Siyaseten de tüm dünya'ya umut veren bir noktadalar. Çok selamlar
    Işıl Tokcan,İstanbul

    YanıtlaSil